Boss Makelaardij B.V.

Beheer en verhuur van uw woning

Wij helpen u vakkundig met alle stappen voor het verhuren van uw woning

Contact

Beheer en verhuur

Heeft u tijdelijk of langdurig woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? En u wilt zo min mogelijk zelf regelen? Neem dan eens contact met ons op. Indien u gebruik maakt van onze dienstverlening dan zullen we u tijdens het gehele proces ontzorgen en ervoor zorgen dat het gehele proces vlekkeloos verloopt.

 

Voor wij een woning in de verhuur nemen komen wij vrijblijvend langs om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken en uw mogelijkheden met betrekking tot de verhuur te bespreken. Wij adviseren u over de haalbare huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de opname nemen wij foto's van uw woning en gebruiken deze voor diverse internetpresentaties om de woning zo correct mogelijk te presenteren om zo potentiele verhuurders aan te trekken.

 

Indien u uw woning bij ons in de verhuur zet, zullen we de volgende stappen voor u ondernemen:

·         Algemeen advies

·         Plaatsing op Funda

·         Bezichtiging & selectie

·         Advies & contracten

·         Beheer (indien gewenst)

 

Voor het aangaan van een huurovereenkomst zullen we de aspirant huurder(s) uitvoerig screenen. Middels een credit check geven wij u een advies of het verstandig is aan de desbetreffende persoon de woning te verhuren.

Contact
Hoofdvestiging

Thomas à Kempislaan 46
1813 LH Alkmaar