Boss Makelaardij B.V.

Begeleiding bij aankoop van uw huis

Wij helpen u vakkundig met alle stappen rondom het aankoop proces

Contact

Aankoopbegeleiding

Het kopen van een woning is een grote beslissing. Normaal gesproken is het kopen van een woning iets wat u maar een aantal maal in uw leven doet. De woningmarkt is continu in beweging, dus als u nu een woning koopt is het proces niet meer te vergelijken met bijvoorbeeld tien jaar geleden.

 

Een aankoopmakelaar geeft u de zekerheid die u nodig heeft bij het kopen van uw nieuwe woning. Hij wordt niet verliefd op het huis, zodat hij het objectief kan onderzoeken naar eventuele gebreken. Laat u zich meeslepen door emotie, schudt hij u tijdig wakker om u te attenderen op gebreken. Zo zorgt hij ervoor dat u niet teveel voor het huis betaalt. Die zekerheid en de onderhandeling naar een  scherpe koopsom maken een aankoopmakelaar een uiterst rendabele investering.

 

Wat kunt u van ons verwachten ?

1.   Zoekopdracht: De meeste mensen die een nieuwe woning zoeken weten precies wat ze willen. De één gaat graag zelf op zoek naar het huis wat aan alle wensen voldoet terwijl de ander liever onze expertise gebruikt om een geschikte woning te vinden.

2.  Bezichtiging: Een huis kan op verschillende manieren bekeken worden. Om u te helpen een weloverwogen beslissing te kunnen nemen is het belangrijk dat er niet met emotie wordt gekeken en de technische en juridische aspecten onder de loep worden genomen.

3.  Onderhandelen: De meeste mensen kopen niet dagelijks een huis. Op dit gebied bieden wij letterlijk de meeste winst. Marktkennis en ervaring is essentieel bij het bedingen van de laagste prijs en het nakijken van contracten.

4.  Afname van de woning: De leukste dag van een aankooptraject is de oplevering. Om uw feest niet te verstoren houden wij toezicht op de naleving van alle afspraken en zorgen wij dat de meterstanden worden opgenomen.

5.  Nazorg: Soms komen er na de oplevering verrassingen aan het licht. Wij blijven u vertegenwoordigen en ondersteunen waar mogelijk. Ook bewaren wij het complete aankoopdossier als naslagwerk.

Contact
Hoofdvestiging

Thomas à Kempislaan 46
1813 LH Alkmaar